Download Lagu Via Vallen Tibo Mburi Mp3

VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official]
Nama:VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official]
Duration:00:05:17
Date:24 November 2018
View:599.3K
Genre:Unknown
Like:7.1K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Perdana Record
Source:Youtube

Download Lagu VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official] Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official]

TITLE : Tibo Mburi
ARTIST : Via Vallen
Music : Om SERA
MUSIC LABEL : Perdana Record
Songwritter : Daru (Ndarboy Genk) & Hendra Kumbara

Lirik Lagu Tibo Mburi

aku dewekan ning dalan prapatan
sakwise kowe ngajak bubaran
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe

saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

mlaku nem wulan aku iseh dewekan
krungu kabar kowe arep tunangan
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe




saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(aku ngerti kowe ora gampang
kadung suwe dewe bebarengan
nanging Gusti duwe dalan liyo
kowe kudu lilo, kowe kudu nerimo lan legowo)

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi
(kowe kudu nerimo lan legowo)

Terima Kasih Sudah menonton Video ini
Jangan lupa like komen dan subscribe
Jangan beli VCD bajakan
Jangan reuplad dalam bentuk apapun
Terima Kasih

Related Lagu Mp3

Tasya Rosmala Korban JanjiTasya Rosmala Korban Janji
Date : 21 November 2018
Via Vallen Ra Ikhlas Lahir BatinVia Vallen Ra Ikhlas Lahir Batin
Date : 03 October 2017

Most Populer Mp3

Kata Terakhir - Selvy AnggraeniKata Terakhir - Selvy Anggraeni
Genre : Unknown
View : 38.3K
Saint Loco - Terapi EnergiSaint Loco - Terapi Energi
Genre : Unknown
View : 2.5M
Rens Rambo Kid s - Berakhir SudahRens Rambo Kid s - Berakhir Sudah
Genre : Unknown
View : 38.2K
Benny Panjaitan - Cukup Satu KaliBenny Panjaitan - Cukup Satu Kali
Genre : Unknown
View : 15.6K
Arah Band Cinta TerpisahArah Band Cinta Terpisah
Genre : Unknown
View : 702
Nobitasan - Mimpi BelakaNobitasan - Mimpi Belaka
Genre : Unknown
View : 5.8K
Repvblik Tempe - Kota SubangRepvblik Tempe - Kota Subang
Genre : Unknown
View : 1.7K
Febian ~ Pasrah Tak RilaFebian ~ Pasrah Tak Rila
Genre : Unknown
View : 2.8K
NINDY - BuktikanlahNINDY - Buktikanlah
Genre : Unknown
View : 31.2K
Audrey Lestari - MaafkanAudrey Lestari - Maafkan
Genre : Unknown
View : 3.9K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us